Icon problem

Discussion in 'MRU Blaster Forum' started by Labrie, Nov 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Labrie

    Labrie Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Posts:
    135
    Location:
    Valencia, Spain
    Hello guys! i just installed mru blaster and made a scan....but as a result of this scan something happened with the icons that used to be in the space that now is blank...you can see by your own

    http://img48.exs.cx/img48/6821/Capture-2.jpg

    Is this good, normal, can i recover my icons?

    o_O
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,719
    Location:
    Texas
    Labrie

    Custom notifications past items needs to be unchecked I believe. Click on the question mark for help.
    You can either let XP rebuild your icon list or pin what you want there.
    You can right click the exe file of any program you like and pin it to the area you are showing as blank.
     

    Attached Files:

  3. Labrie

    Labrie Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Posts:
    135
    Location:
    Valencia, Spain
    hi ron! i found the solution searching over the forum...it seems that the solution is unchecking "Windows Userassist MRU"...and hopefully the problem will be solved.

    Tx for the Attention.
    ;)
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,719
    Location:
    Texas
    Okay Labrie. Let us know how it goes. :)
     
  5. Labrie

    Labrie Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Posts:
    135
    Location:
    Valencia, Spain
    yup that was the solution...icons are regenarating.
    :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.