HTTP Compatibility Settings Lost

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by nameless, Mar 19, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nameless

    nameless Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2003
    Posts:
    1,184
    I have a problem with NOD32 that keeps happening, repeatedly. I go into HTTP compatibility setup and configure the browsers/programs I want to use Higher efficiency mode. Yet before long, the settings are completely lost, and all of them have reverted back to the default Higher compatibility setting.

    I've verified that the settings do remain across reboots, at least some of the time. I have no idea what triggers them being lost, but I can see that the applicable settings are stored in the active_ua_list value under HKLM\SOFTWARE\Eset\Nod\CurrentVersion\Modules\Imon\Settings\Config000\Settings. This value is not being deleted. Rather, it's data is being cleared--but not by me.

    Has anyone else seen this problem?

    ---------

    NOD32 antivirus system information
    Virus signature database version: 1.1450 (2006031:cool:
    Dated: Saturday, March 18, 2006
    Virus signature database build: 6941

    Information on other scanner support parts
    Advanced heuristics module version: 1.027 (20060206)
    Advanced heuristics module build: 1106
    Internet filter version: 1.002 (2004070:cool:
    Internet filter build: 1013
    Archive support module version: 1.040 (20051222)
    Archive support module build version: 1142

    Information about installed components
    NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Base
    Version: 2.51.20
    NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Internet support
    Version: 2.51.20
    NOD32 for Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Standard component
    Version: 2.51.20

    Operating system information
    Platform: Windows XP
    Version: 5.1.2600 Service Pack 2
    Version of common control components: 5.82.2900
    RAM: 2048 MB
    Processor: AMD Athlon(tm) XP 3200+ (2191 MHz)
     
  2. webyourbusiness

    webyourbusiness Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Posts:
    2,640
    Location:
    Throughout the USA and Canada
    are you running a registry cleaner?
     
  3. nameless

    nameless Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2003
    Posts:
    1,184
    No, I'm not.
     
  4. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    2,825
    Can't say I have ever run into this problem. Have you contacted Eset for support?
     
  5. nameless

    nameless Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2003
    Posts:
    1,184
    No, and I won't, because I've been around long enough to know that this is the kind of issue that won't be resolved. "No one else has reported it, can't reproduce it..."

    Thanks for the replies.
     
  6. NOD32 user

    NOD32 user Registered Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Posts:
    1,766
    Location:
    Australia
    I've seen it plenty of times... always assumed it was after a component update for IMON. Never worried about it myself, just went ahead and re-higher efficiency-ed everything. I could always tell when it had happened - no more NOD32 progress indicator showing.
    Cheers :)
     
  7. CyberMew

    CyberMew Registered Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Posts:
    128
    I passworded the whole thing and it didn't disappeared for me.
     
  8. NOD32 user

    NOD32 user Registered Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Posts:
    1,766
    Location:
    Australia
    I've also got passwords set on most of my workstations - I'll take more notice next time and let you know... :)
     
  9. CyberMew

    CyberMew Registered Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Posts:
    128
    Hmm I found out that if I set many of the programs to Higher efficiency mode, it will reach a limit and then it doesn't save anymore. How do I overcome this problem?
     
Thread Status:
Not open for further replies.