Hows your SSL/TLS ?

Discussion in 'privacy technology' started by RockLobster, Feb 23, 2015.

  1. RockLobster

    RockLobster Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Posts:
    318
  2. chrisretusn

    chrisretusn Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2004
    Posts:
    1,322
    Location:
    Philippines
    Checked my browser Fx 35.0.1, said Version bad, TLS 1. Odd the default in Fx is supposed to be 1.2. In checking preferences for my setting I discovered that the TLS options are gone. (When the heck did that happen?). Anyway found this page on about:config; sure enough my setting was for 1.0, now I am wondering how long I have been surfing with this setting? More importantly how did it get set from the default to something elseo_O Fairly certain I did not do it. I also remember when the setting were available that 1.2 was selected.

    I've fixed it, now set to TLS 1.2 and version now reads as good.
     
  3. RockLobster

    RockLobster Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Posts:
    318
    chrisretusn: I'm glad you found that link helpful :)
     
  4. JRViejo

    JRViejo Global Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    20,912
    Location:
    U.S.A.
    chrisretusn, unless I'm mistaken, the TLS options were gone when Firefox Version 27 became available: Release Notes.

    Make sure you have your default Security.tls.version set correctly.
     
  5. 1PW

    1PW Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    700
    Location:
    North of the 38th parallel.
    For those XPx86SP3 holdouts who still use IE 8, try not to convulse after running this...
     
  6. 1PW

    1PW Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Posts:
    700
    Location:
    North of the 38th parallel.
  7. Palancar

    Palancar Registered Member

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Posts:
    1,591
    Just as an FYI. The default TBB settings are using 1.2. I wanted to make sure all TOR users were made aware of that!
     
  8. chrisretusn

    chrisretusn Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2004
    Posts:
    1,322
    Location:
    Philippines
    Thanks. Yes setup correctly.
     
Loading...