How to schedule HDM 14

Discussion in 'Paragon Drive Backup Product Line' started by rayh78, Aug 26, 2014.

  1. rayh78

    rayh78 Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Posts:
    54
    Have the HDM 14 and know how to make a manual backup. Seems like there should be a way to make automatic backups. Nothing on the main menu that I could find or in the help menu.

    Would like to make auto full image backups of my SSD to a extra HDD I have in my PC

    Thanks
     
  2. Robin A.

    Robin A. Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2006
    Posts:
    2,285
    In Full Scale Launcher, after you define a virtual backup operation, go to the "Schedule" tab.
    In the Full Scale Launcher, after you define a virtual backup operation, go to the "Schedule" tab.
     
  3. rayh78

    rayh78 Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Posts:
    54
    Thanks,

    Also should I turn off avast antivirus before a backup. If so is there a way to put a simple shortcut on my desktop to run the back image instead of on a schedule. This way I would remember to turn off avast

    thanks
     
  4. Robin A.

    Robin A. Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2006
    Posts:
    2,285
    AFAIK, this is not possible in HDM Suite. In HDM Pro, there is a "scripting" function. Possibly, it can be used to create a script and put a shortcut to it in the desktop. I´m not sure, I haven´t used this.
     
  5. John2222

    John2222 Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Posts:
    140
    Rayh78, I had same question recently. The answer from tech support was that if the HDM Suite purchase was made less than 30 days ago, they will upgrade yours to the Pro version for the price difference of the two. If longer than 30 days ago, you can maybe get a discount on an additional license. Open a support ticket to get the answer for your specific case.
     
  6. rayh78

    rayh78 Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Posts:
    54
    No mine bought in Jan 2014
     
Loading...