How to modify mouse sensitivity

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by ptr727, Mar 8, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ptr727

    ptr727 Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Posts:
    11
    Support

    I am using a USB Microsoft Laser Mouse 6000, and in TI and DD a few millimeters of movement makes the mouse move all the way over the screen.

    How can I change the mouse sensitivity?


    Regards
    Pieter
     
  2. beetlejuice69

    beetlejuice69 Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Posts:
    780
    Start-Settings-Control Panel-Mouse you can set up uour mouse in there...if you installed the drivers for it.
     
  3. ptr727

    ptr727 Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Posts:
    11
    Ok, I wasn't clear...

    When I boot TI or DD from CD, how do I change the mouse sensitivity?
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Pieter,

    Thank you for your interest in Acronis Software.

    I'm afraid that it is not possible to change the mouse sensitivity in the current versions of Acronis products. We have forwarded the suggestion to implement this feature to Acronis Bootable Rescue Media to our Development Team. They will certainly consider it and probably it will be implemented in future.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
  5. ptr727

    ptr727 Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Posts:
    11
    Thank you, I'll look forward to a version where this can be done.
     
Thread Status:
Not open for further replies.