How to install v. 4.0

Discussion in 'ESET Smart Security v4 Beta Forum' started by Atomas31, Mar 2, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Atomas31

    Atomas31 Registered Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Posts:
    923
    Location:
    Montreal, Quebec
    Hi,

    Just wondering, can I install version 4.0 over the top of version 3.0.684 and that way keep my configurations and license info?

    Thanks,
    Atomas31
     
  2. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,852
  3. xMarkx

    xMarkx Registered Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Posts:
    447
    Hello FunkyDude,

    How does ESET NOD32 Antivirus v3 compare to v4 - in terms of bugs, performance, the user interface etc. I'm considering if I should upgrade to v4 right now or wait.

    Thanks.
     
  4. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,852
    Performance is superior
    GUI is pretty much the same
    Bugs, well, lots were fixed, but not all.. Nothing really serious. Lets see how time goes.
     
  5. xMarkx

    xMarkx Registered Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Posts:
    447
    Hello Funkydude,

    Do the v4 products have the same number of processes as the v3 products, which had 2 processes (ekrn.exe and egui.exe). If yes, do they consume the same amount of RAM? (About 40MB for ekrn?).

    Do you have a SS of what the GUI looks like in the final version of v4?

    Thanks,

    Mark.
     
  6. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,852
    Same 2 processes, slightly lower RAM usage, but that changes all the time.

    v4.jpg
     
Thread Status:
Not open for further replies.