how to fake proxy domain with proxomitron?

Discussion in 'privacy technology' started by giraz, Sep 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. giraz

    giraz Registered Member

    Joined:
    Sep 23, 2004
    Posts:
    3
    Hello, I have a problem.
    I'm using a proxy server from a diffrent country. (the proxy server is not .COM).
    the site I'm entering into wants the proxy server to be a .COM , the problem is that the site can read my host domain (of the proxy).

    how can I use proxomitron (what option , and how) to fake my domain to a .COM domain.

    please help,

    Gilad.
     
  2. hojtsy

    hojtsy Registered Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Posts:
    351
  3. Paranoid2000

    Paranoid2000 Registered Member

    Joined:
    May 2, 2004
    Posts:
    2,839
    Location:
    North West, United Kingdom
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.