How to check my firewall got active?

Discussion in 'ESET Smart Security' started by reevesloh, May 29, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. reevesloh

    reevesloh Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Posts:
    160
    I want to know that it is my firewall active coz when i check in ESS4 it wrote active but when i use another problem to check it said "unknow".Also i recommend my friend to use ESS4 but why his everyday signature update is slower than me?same signature but when update it slow than me...why?
     

    Attached Files:

    • 1.JPG
      1.JPG
      File size:
      60.3 KB
      Views:
      5
    • 2.JPG
      2.JPG
      File size:
      68.5 KB
      Views:
      5
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    What Eset says on its state matters (and it says it is active). The other utils not so much
     
  3. denis

    denis Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Posts:
    137
    not sure if it this but.
    shields up?
    :doubt:
     
  4. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Maybe he has a slower Internet connection than you do?
    Wich could possibly lead to a slightly longer download time.

    Or he might got some connectivity issues with his ISP or DNS provider.
     
  5. reevesloh

    reevesloh Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Posts:
    160
    That mean my firewall active right?
     
  6. reevesloh

    reevesloh Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Posts:
    160
    actually how long it take to update a new virus signature?Is is around 10-20 second?
     
  7. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    right. If it wasn't it would have told you both on that page, as well as the pop up and changing the colour of the icon to orange. Probably less time to update, consider size of the update
     
  8. reevesloh

    reevesloh Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Posts:
    160
    so that mean my firewall is active?
     
  9. nonoise

    nonoise Registered Member

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Posts:
    322
    reevesloh, overwrite your ESS with latest version
     
  10. reevesloh

    reevesloh Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Posts:
    160
    already update to latest version just wanna make sure my firewall turn on only =b
     
Thread Status:
Not open for further replies.