How to add pinnacle game profiler to Appguard

Discussion in 'other anti-malware software' started by garry35, Jul 9, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. garry35

    garry35 Registered Member

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Posts:
    329
    as in the topic does anybody know how to add pinnacle game profiler to Appguard. so far i can only get it to work with Appguard in install mode. pinnacle game profiler is a program to allow joypad,joystick in games that dont support it. here is a link to their website http://pinnaclegameprofiler.com/

    Gazzer
     
  2. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    3,764
    Location:
    Outer space
    If you have turn the protection on again, you can see the blocking events in the events window from the main screen, that should tell you what actions of pinnacle game profiler are being blocked so you can now what to exclude.
     
  3. garry35

    garry35 Registered Member

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Posts:
    329
    thanks for the reply so far i have tried :-

    finding main executable and adding as a power app - but still refuses to run

    finding main exe and adding as a guarded app and allowing memory read and writes - still wont run

    each time the appguard log shows some errors and the associated files, but even after finding and adding those files as exceptions it still wont run

    but when setting appguard to install mode it runs
     
  4. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    3,764
    Location:
    Outer space
  5. garry35

    garry35 Registered Member

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Posts:
    329
    will support deal with or just give the usual response that its a 3rd party program and out of their control, and most likely suggest i take it up with pinnacle.......who will then pass the buck back to appguard and i end up in an endless loop :(
     
  6. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    3,764
    Location:
    Outer space
    I don't know, I haven't dealt with Support so far.
     
  7. Barb_C

    Barb_C Developer

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Posts:
    1,234
    Location:
    Virginia
    I just received your support information. I will be responding via email. But basically we will need to see what AppGuard events are happening when your game is blocked.
     
  8. garry35

    garry35 Registered Member

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Posts:
    329
    here are the errors from the appguard console as above

    07/12/13 17:18:26 Prevented process <pinnacle_vuac.exe - c:\program files\powerup software\pinnacle game profiler\pinnacle.exe> from launching from <c:\users\gazzer\appdata\roaming\powerup software\pinnacle game profiler\putemp>.
     
  9. garry35

    garry35 Registered Member

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Posts:
    329
    just a brief update. it turns out i was adding the wrong .exe file by mistake :(
    , as soon as i added the correct .exe as a guarded app the problem was solved and now all appears to work as expected
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.