How does 'Temporarily disable' work?

Discussion in 'ESET Smart Security' started by Phyxion, Dec 9, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Phyxion

    Phyxion Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Posts:
    11
    I often use the 'Temporarily disable' function for 10 minutes, but it never reverts back after those 10 minutes? How is this supposed to work? I'm running 5.2.9.1.
     
  2. Janus

    Janus Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Posts:
    588
    Location:
    Europe - Denmark .
    Hello Phyxion

    Deactivated the protection for ten minutes. (the icon were red). After the 10 minutes the icon shifted to yello wihtout turning on protection automatically, ....that you rightfully could have expected it to do. So unless that I have overlooked something, then It seems that you have to manually activate the protection again. (Not directly logical ;) )

    Regards, Janus
     

    Attached Files:

    Last edited: Dec 10, 2012
  3. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,012
    Location:
    on my zx10-r
    a few people had this issue if i am correct it is supposed to enable itself again. i have not had this issue since the rc version of ess6. prior to that i always had this issue.
     
  4. Phyxion

    Phyxion Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Posts:
    11
    Yes, I always have to enable it manually again, does not seems logical with the wording of 'temporarily'o_O
     
  5. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    Issue is under investigation. Thank you for your report.

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
  6. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Have you tried v6? I assume it has the bug fixed.
     
  7. Phyxion

    Phyxion Registered Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Posts:
    11
    No, I have not tried ESS 6 as it's not final yet (don't want to run alpha/beta/rc software on my system if I don't have to).
     
Thread Status:
Not open for further replies.