HOUSTON I HAVE A PROBLEM

Discussion in 'ProcessGuard' started by donsan, Oct 4, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. donsan

    donsan Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Posts:
    149
    Location:
    grand prairie tx
    HI ALL I MADE A BIG MISTAKE BY RUNNING A REG CLEANER THAT I SHOULDN'T HAVE.IT MUST HAVE MESSED UP MY PG 3.0 FILES AND NOW I AM NOT ABLE TO UNINSTALL PROCESS GUARD TO REDOWNLOAD I CAN GO IN TO THE TASK MGR AND STOP PG PROCESS BUT I REBOOT THE PROGRAM IS RUNNING AGAIN HOW CAN I DELETE THE PROGRAM SO I CAN INSTALL AGAIN.WHEN I DO TRY AND UNINSTALL PG I GET A MESSAGE INVALID LOG.I HAVE THE SAME PROBLEM WITH OUT POST WHICH I HAVE ASKED FOR HELP IN THE OP FORUM.THANK YOU IN ADVANCE FOR ANY HELP.OH YA I THINK I WILL STAY AWAY FROM REG MACHANIC.PS. SORRY ABOUT THE CAPS ON WORK COMPUTER.
     
  2. gkweb

    gkweb Expert Firewall Tester

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Posts:
    1,932
    Location:
    FRANCE, Rouen (76)
    Hi,

    Can you boot into safe mode ?
    You should be able to uninstall PG from there.

    regards,

    gkweb.
     
  3. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Donsan, GK's advice is good, to get to Safe mode you need to hit F8 several times just before windows starts to load.
    The same would apply to OP

    Pilli
     
  4. donsan

    donsan Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Posts:
    149
    Location:
    grand prairie tx
    thank you for the quick response i tried that to but still no joy the problem i think is there are no files attached the program now to uninstall if that makes sense.
     
  5. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    In safe mode navigate to *\windows\system32\drivers and remove procguard.sys
    In the registry delete any keys that you can using the following finds
    procguard
    process guard
    pgaccount.

    Remove all the files in your Process Guard folder

    Then remove the process guard entry found in your startup folder.

    Reboot

    You should now be OK to re-install

    HTH Pilli
     
  6. donsan

    donsan Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Posts:
    149
    Location:
    grand prairie tx
    will try that when i get in tonight i thank you very much for your help.I will let you all know how it goes.
     
  7. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Donsan I had the same problem and did everything I was told but couldn't reinstall. If this happens to you run a Highjack this scan and remove the process guard entries you find. I still don't understand how everything can be cleaned out but stll show up. Good luck. I have re-downloaded and it is working great.
     
  8. donsan

    donsan Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Posts:
    149
    Location:
    grand prairie tx
    I would like to thank you all for the help i was able to get pg 3.0 up and running again :cool:
     
Thread Status:
Not open for further replies.