Home Version on Business Network

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Antsh, Sep 14, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Antsh

    Antsh Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Posts:
    2
    Can I purchase one home office license and put it on a server connected to a business network? I didn't see anything about it in the EULA, or anywhere else on the site, but I want to make sure it's OK.

    Thanks!
     
  2. YeOldeStonecat

    YeOldeStonecat Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Posts:
    2,345
    Location:
    Along the Shorelines somewhere in New England
    NOD32 for a "Server" is a totally different license....either an individual one, or part of an Enterprise Edition package.
     
  3. Antsh

    Antsh Registered Member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Posts:
    2
    I see. So, if I am running Server 2003, should I get the server edition?
     
  4. Capp

    Capp Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Posts:
    2,125
    Location:
    United States
    That is correct. You would need to get the server edition.
     
Thread Status:
Not open for further replies.