Hmmm internet explorer??

Discussion in 'other security issues & news' started by mortl, Aug 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mortl

    mortl Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Posts:
    63
    Ok when im on facebook trying to look at pictures i constantly get this message... "a script on this page is causing internet explorer to run slowly".

    Anyone know a solutiono_O
     
  2. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,187
    Location:
    Sydney, Australia
    Firefox :D
     
  3. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    I'll second FF.
     
  4. dw426

    dw426 Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Posts:
    5,543
    Lol...guys, I don't think that's QUITE the answer the OP was looking for. I've seen this happen on IE before, but not for quite some time. I THINK it has to do with really crappy code being used to embed any type of "interactive" function, be that video, audio or whatever. That's what I THINK mind you, it seemed to be the case the few times that error happened to me. If I remember correctly, IE gives you the option to let the script continue to run or stop it. Try stopping it and see if the website/page is still functional.
     
  5. 1boss1

    1boss1 Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Posts:
    401
    Location:
    Australia
    Try Internet Options > Advanced Tab then under Browsing there's some checkboxes there related to displaying script errors, disable script debugging etc.

    Have a fiddle with them, not sure about "fixing" the problem but you should be able to make the error go away so it isn't annoying.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.