HitmanPro.ALERT Support and Discussion Thread

Discussion in 'other anti-malware software' started by erikloman, May 25, 2012.

  1. Telos

    Telos Registered Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Posts:
    171
    Location:
    Baana
    I've not seen that. My problem seems to be with downloads. Some "fail" and others leave me with corrupted zips and executables. Occasionally (maybe 1 out of 5) a download completes as it should,
     
  2. rei

    rei Registered Member

    Joined:
    May 25, 2006
    Posts:
    51
    Hello folks, is there a newer-than-567 beta?
     
  3. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    41,863
    Build 569, but there is no "official announcement" yet.
     
  4. erikloman

    erikloman Developer

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Posts:
    3,152
    Location:
    Hengelo, The Netherlands
    We are going to release exactly this build tomorrow as a pre-release.

    It is Windows Anniversary compatible and if you have some networking issues (some people posted issues with VPN tools), disabling the Network Lockdown might prove useful in 569.
     
  5. darkwolf_99

    darkwolf_99 Registered Member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Posts:
    36
    Build 567 works well with SpyShelter Firewall and SandboxIE in my win10 x64 TH2. Thanks a lot for your great work, guys
     
  6. plat1098

    plat1098 Guest

    So.......where's the new build? :isay:
     
  7. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    41,863
    You are so impatient :D
    The day is not over yet ...
     
  8. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    6,104
    Location:
    USA
    We're just enthusiastic :thumb:
     
  9. enphor

    enphor Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2016
    Posts:
    10
    Location:
    North Carolina
    Win10 64bit v3.5.3 b562

    I had to uninstall HMP due to it BSOD'ing my pc when using powershell to create a tiered storage array. I then re-installed with the latest version , and since then I cannot shutdown my PC. When I try to shut it down in Windows, the PC acts like it is going to power off, but then the fans spin up and it just restarts. If I uninstall HMPA, everything works fine, the PC powers off normally.

    I'm at a loss here as to what is causing this. I do not recall the version that I was on before doing the reinstall and installing the latest. Any help is appreciated.

    Thanks
     
  10. 142395

    142395 Guest

    I see the border, but indicator shows plain text input, i.e. what I typed.
     
  11. 142395

    142395 Guest

    Tho I don't have the trouble, I wonder why it happens...does HMPA interfere w/ SSL in any way?:confused:
     
  12. askmark

    askmark Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Posts:
    392
    Location:
    united kingdom
    Are you using the Windows 10 preview builds, as it only started for me from 14951 onwards? 14931 and earlier were fine.
     
  13. chrcol

    chrcol Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Posts:
    978
    Location:
    UK
    been running build 567 for a day and no ssl network issues here.

    Win 8.1 x64.
     
  14. justme12

    justme12 Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Posts:
    9
    Location:
    s.shore,Massachusetts
    Question on keystroke encryption as pertaining to password managers. I.e. lastpass - when the login/password data is inserted into a web logon page is that encrypted by HPA or does it even need to be?
     
  15. chrcol

    chrcol Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Posts:
    978
    Location:
    UK
    probably not as its not actual key presses.
     
  16. 142395

    142395 Guest

    No, I use Win 10 stable. I just worried if HMPA interfere w/ SSL in any way, as security software interfere w/ SSL is nearly always not good.
     
  17. zagtastic

    zagtastic Registered Member

    Joined:
    Aug 4, 2016
    Posts:
    16
    Location:
    san diego
    i'm a software engineer at a security company, and i support this statement.
     
  18. escalibur

    escalibur Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2013
    Posts:
    118

    @erikloman @markloman

    Any news regarding 3DMark's Java compatibility issue (3DMark will crash at launch) and Uplay's launching issue if HitmanPro.ALERT is running in the background?
     
  19. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    6,104
    Location:
    USA
    From what I observe I'd say no. When LastPass inserts login credentials on a web page there is no activity in the HMPA keystroke encryption indicator; that makes sense since the data is not being inserted via keystrokes.
     
  20. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,590
    Am I correct in assuming that the crypto prevent protects all internal drives on the system??
     
  21. askmark

    askmark Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Posts:
    392
    Location:
    united kingdom
    Hi Peter,

    You mean CryptoGuard as "CryptoPrevent" is another security vendor's product.

    I wasn't sure which drives were protected so I searched the thread back to 2013 and found this:

    Mark
     
    Last edited: Nov 2, 2016
  22. erikloman

    erikloman Developer

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Posts:
    3,152
    Location:
    Hengelo, The Netherlands
    HitmanPro.Alert 3.5.5 Build 570 Pre-release

    Changelog
    • Improved CryptoGuard mitigation handling secure delete tools
    • Improved WipeGuard mitigation
    • Improved compatibility with Trusteer Rapport
    • Improved Application Lockdown on Java applications
    • Added hardware-assisted support for Intel Goldmont and Intel Kaby Lake
    • Fixed BSOD when Hyper-V is enabled on Windows 10 Redstone 1
    • Fixed BSOD when removed USB flash drive
    • Fixed BadUSB not disabling/enabling on certain computers
    • Fixed disabling Network Lockdown now further disables network filtering
    • Fixed compatibility issue with Zarafa
    • Fixed Windows XP support
    • Various minor issues solved
    Release notes
    This build is co-signed by Microsoft. So you can install this build on Windows 10 systems with Secure Boot enabled.

    Download
    http://test.hitmanpro.com/hmpalert3b570.exe

    Please let me know how this build runs on your computer(s) :thumb:
     
  23. erikloman

    erikloman Developer

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Posts:
    3,152
    Location:
    Hengelo, The Netherlands
    HMPA does not filter any SSL traffic. Though our filtering might cause problems with third party software that do SSL filtering. It is related to their TDI or WFP implementation and not related to any network protocol.
     
  24. erikloman

    erikloman Developer

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Posts:
    3,152
    Location:
    Hengelo, The Netherlands
    With regard to 3DMark you may want to try this build as a few changes to Java specific mitigations have been made.
    With regard to Uplay, we have not made specific changes to address this issue. Though you can try if it is working now. If not, let me know.
     
  25. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,590
    Hi Mark

    Thanks for checking. I appreciate it.

    Pete
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.