hey for 2.50 to 2.51 do I have to reinstall from scratch?

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by tempnexus, Apr 20, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tempnexus

    tempnexus Registered Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Posts:
    280
    Or can I just run update? I tried runing udpate a few times but it's still stuck on 2.50
     
  2. Graystoke

    Graystoke Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Posts:
    1,502
    Location:
    The San Joaquin Valley, California

    Just go to the NOD32 page.

    http://www.nod32.com/products/windows.php

    Click on Download, and then click on the NOD32 For Windows link. That should start the process. The new NOD32 web page design is a little different from the old, but I think this is correct. I'm sure the NOD experts will be around shortly to confirm this. You can install 2.51 over 2.50. I installed the newest version of NOD32 over the top of the version I had running, and had no problems. Hope this helps.
     
  3. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,827
    Location:
    USA
    Thats what I did too, install over the top. The only time you delete the old installation first is when you had problems with the old installation and want to avoid having problems with the new installation.
     
  4. pykko

    pykko Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Posts:
    2,236
    Location:
    Romania...and walking to heaven
    the only solution is to download it from the website as suggested. There is no component upgrade through regular update as far as I know.
     
  5. norky

    norky Registered Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Posts:
    172
    Location:
    Lithia, FL
    this really is a piss poor way to handle updating an av. i can't remember the last time the component upgrade feature upgraded something.
     
  6. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    To be VERY clear here, if and only if an upgrade is required will it do so, and in this case it is required only under very specific circumstances as mentioned by Marcos.

    Blackspear.
     
  7. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    We will not push large updates to every client (including those with dial-up) if the program has virtually not changed - that's the case of v. 2.50.25 (the last automatic comp. update) and 2.51.26 (the latest installer).
     
Thread Status:
Not open for further replies.