Help

Discussion in 'ProcessGuard' started by Maisarah_87, Nov 13, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Maisarah_87

    Maisarah_87 Guest

    I cant seem to download the Program guard driver. After installing everything and restarting my computer, It juz wont start, Help pls
     
  2. Maisarah_87

    Maisarah_87 Guest

    Process Guard driver i mean.
     
  3. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi Maisarah_87, What version did you try to install?

    Please uninstall processGuard in safe mode. To get to Safe mode click F8 a few times after your pc diagnostics have run and just before windows loads.

    Using windows explorer navigate to your windows\system32\drivers folder and delete procguard.sys if it is there.
    In the windows\system32 folder delete pghash.dat and pguard.dat.

    Reboot your PC.

    Now carefully follow the installation instructiond posted in this forum.

    Please report back your findings.

    Thank you. Pilli
     
  4. Maisarah_87

    Maisarah_87 Guest

    After doing wat u told me to do, It now writes, Windows cannot access the specified device, path or file. You may not have the appropriate permissions to access the item. It is the 3.0 version.
     
  5. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi, ProcessGuard must be installed from an administrator's account or a user account with administrative capabilities.

    Control panel - Computer Management - Users - Right click on the user account you were using to install ProcessGuard - Click properties and enure that "Member of" includes Administrator.

    HTH Pilli
     
  6. Maisarah

    Maisarah Guest

    I did as u told. Now the program loads for about 2 seconds and it shuts off. And the driver is not installed again. Help...
     
  7. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    OK, Let's get back to basics, :)

    What operating system are you using?

    What is your PC specification?

    What other security software do you have running?

    Thanks. Pilli
     
  8. Maisarah

    Maisarah Guest

    Windows XP home edition

    Dun understand wat u mean for the rest >< sry
     
  9. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    What is the make of your pc, processor (CPU) graphics card etc?

    What antivirus & firewall programs are you running?
     
  10. Maisarah

    Maisarah Guest

    Erm ad-aware& norton anti virus

    CPU is HP pavillion 723D, As for the game cards/sound cards im not so sure
     
  11. Gavin - DiamondCS

    Gavin - DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    2,080
    Location:
    Perth, Western Australia
    You can't have been running in Safe Mode if you got an error about deleting procguard.sys. Can you be sure you delete that before we start ? If you did this and then reinstalled there would be no problems, did you do that ?

    Start > Shut Down > restart computer
    When it first starts wait a few seconds then start pressing F8 before you see the black screen and Windows loads
    You get a menu, choose Safe Mode


    As for install privileges I think it should be ok since you have installed a previous version at some stage. So just do the above - get to Safe Mode, delete procguard.sys, then come back and report to us that you have done so.
     
  12. Maisarah

    Maisarah Guest

    Ok i deleted procguard.sys. Now do i install it all over again?
     
  13. Gavin - DiamondCS

    Gavin - DiamondCS Former DCS Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    2,080
    Location:
    Perth, Western Australia
    Yes, please do and please read and follow the step by step install guide
     
  14. Maisarah

    Maisarah Guest

    Oh well it happened again. After restarting my computer and clicked on the process guard, it opens for like less then a second and it switches off.
     
  15. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Not sure what is going on there? I wonder one of two thngs, do you have any form of registry blocking running as I not sure what addins Norton AV has nowadays'
    The ATI GFX card catalyst deivers can be problematical on some PCs so it would be handy if you could find out any information about your graphics card.

    Thanks. Pilli
     
  16. Maisarah

    Maisarah Guest

    So much complications >< I guess i cant use this program now. Thx for the help anyways. :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.