Help Zone Alarm Pro 6 Problem

Discussion in 'other firewalls' started by Albinoni, Sep 21, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Albinoni

    Albinoni Registered Member

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Posts:
    711
    Location:
    Perth, Western Australia
    Sorry to say, but I dont know what's happened here, have I mistakenly ticked a wrong box or done something clumsy, whatever to my ZA Pro 6.

    When I open ZA, go to Privacy, Cache Cleaner tab than choose Clean Now, it starts its normal cleaning process, but half way through I get the following error:

    zlclient.exe - No Disk. There is no disk in the drive. Please insert a disk into drive \Device\Harddisk3\DR20.

    The only HDD's I've got attached to this PC is my internal C drive and a external USB, so what drive is it talking about.
     
  2. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,921
    Looks like you need to find out what "\Device\Harddisk3\DR20" is. Or just disable or don't use the Cache Cleaner.
     
  3. Albinoni

    Albinoni Registered Member

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Posts:
    711
    Location:
    Perth, Western Australia
    I fixed the problem, what I did was I shut down ZA in the system tray and re started it and this solved the problem.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.