HELP with unknown file/malware...?

Discussion in 'other security issues & news' started by scottls, Jun 6, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. scottls

    scottls Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Posts:
    37
    XP SP3, AntiVir v9, SSP .128

    I was cleaning up my D: slave/backup HD, and discovered a large 124mb unknown file?- zia02040 (no extension- see attachments (I created the .zip file))?

    I have no idea what it is (not excel), and when I tried to open it in sbie it said it was not a valid Win32 application.

    To big to email to AntiVir (forced scan was clean), and submit to Virus Total.

    Anybody have any idea where it came from, and is it safe to delete/or...?

    Scott o_O
     

    Attached Files:

    Last edited: Jun 6, 2009
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. BrendanK.

    BrendanK. Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Posts:
    520
    Location:
    Australia
    Found this floating on a forum :) Hope it helps.
     
  4. scottls

    scottls Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Posts:
    37
    Worked good, with a few burps...!

    Thank you for the .bat solution!

    I did have some problems though?-

    As soon as I ran it, my system became SUPER SLOW to respond! :eek:
    I had to wait & click several times/wait more to do a restart.../Welcome icon...

    Weird Fix!?- I went to UltimateDefrag 2008, and did an Analyze on ALL HD's.
    As soon as I did this- My computer was fast and normal again! :D

    Hmmm?- Not the first time I've had this problem, and always ended up doing an Acronis restore? HMMM? o_O

    Tnx

    Scott
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.