help, what program did i use?

Discussion in 'other software & services' started by absentmindedjwc, Sep 22, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. absentmindedjwc

    absentmindedjwc Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Posts:
    3
    I remember using a program that messed with my IE profiles.... and locked me out of changing my homepage. What program was it?
     
  2. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,449
    Location:
    North Carolina, USA
    Hi absentmindedjwc,

    [MOVE]WELCOME TO WILDERS!!![/MOVE]

    I am moving your thread from General Topics (which has to do with forum related issues) to software & services where it will get more attention.
     
  3. absentmindedjwc

    absentmindedjwc Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Posts:
    3
    thanks a lot :)
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Did it lock u out of IE internet options?


    If so, sounds like Spybot S&D.



    snowbound
     
  5. absentmindedjwc

    absentmindedjwc Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Posts:
    3
    thanks, i think that is the what i used... I locked it to my e mail account, yahoo, but now i have GMail (google e mail) so i wanted to set it to that... thanks alot

    Jason
     
  6. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Your Welcome. :)

    oh, and welcome from me too. ;)


    snowbound
     
  7. iceni61

    iceni61 Guest

    what about spywareguard? and doesnt spywareblaser have an option to do that too? they may not lock internet options, but if you are having problems changing your homepage it could be them. i'd check, but i just decided to reinstall XP so dont have either, im only here on my way to get them both :)
     
  8. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    SpywareBlaster does have an option to disable IE homepage settings in the internet tools control panel. There is no option to lock u out of internet options though.

    Spywareguard will alert u if there is an attempted homepage change.


    snowbound
     
  9. iceni61

    iceni61 Guest

    yep, i know you're right. i just had SG and SB on the mind when i saw the post :) (-:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.