Help: TDS can't use

Discussion in 'Trojan Defence Suite' started by Microtao, Oct 3, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Microtao

    Microtao Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Posts:
    16
    Yesterday I download TDS-3 and radius.td3 from http://tds.diamondcs.com.au/ .

    Installed TDS, reboot my computer, copy "radius.td3" to TDS' directory, run TDS, then, an error come forth.

    Why ? and how to solve this problem ? help me, please!
    Thanks.
     

    Attached Files:

    • tds1.jpg
      tds1.jpg
      File size:
      72.9 KB
      Views:
      250
  2. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi Microtao, Not sure what has gone wrong there.
    I should retry the download link but do a right click ans "Save as" to your TDS3 folder, You should be asked if you wish to replace your current version, allow this and try to re-load.
    If you are running an eastern laguage this can also cause problems for TDS3.

    HTH Pilli
     
  3. Microtao

    Microtao Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Posts:
    16
    Thanks, Pilli
    You are right, I'm running eastern language XP system.
    Can I use TDS-3 in my system ? if can , what should I do ?
    Thanks again.
     
  4. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Hi there!
    Can you try to select english as default language for your system and try again? Hope it's workable for you!
     
  5. Microtao

    Microtao Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Posts:
    16
    I'll try it later, thank you.
     
  6. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Does it work now better for you?
    On a side note: the TDS-4 families will support all languages character sets.
    See for Wayne's descriptions what to expect (resident protection with ActiveGuard, etc in the other threads here) -- soon to be betatested!
    With that there is ....... let's look for ourselves when it's there!
     
  7. Microtao

    Microtao Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Posts:
    16
    Hi, Jooske

    Unfortunately, the TDS-3 still doesn't work for me. :(
    Now I use NOD32 only, looking for the TDS-4.

    thanks.
     
  8. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Did you in the control panel configure default language English and keep it that way? For most people it solves the problem. Maybe with some updates on your system to have there are english language packs installed as well?
    The whole world is looking for TDS-4.
    Did you have a look athe the other DiamondCS products, like ProcessGuard and Port Explorer? The first to protect your system (XP, 2000, NT) till the deepest places and Port Explorer to show all connections using your ports. It does help in addition to what you have already, hoping it all works on a non english system too!
     
  9. Microtao

    Microtao Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Posts:
    16
    Hi, Jooske

    Follow your step, the TDS-3 work better for me now. :D
    thank u very much, thank u.

    I don't use ProcessGuard and Port Explorer, TDS is great, I think other DiamondCS products are very good, too.
    I'll download ProcessGuard and Port Explorer later.

    Cheers! :D
     
  10. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Very good you got TDS working now!
    ProcessGuard is the protection for your system and it's processes, from the deepest kernel (the heart of your system) to whatever processes you want protected by it, and port explorer to display all ports in use and applications used for them and with all abilities to look deeper and to block if you want, etc.
    You will love CryptoSuite to encrypt your sensitive data and hide them from sight, while it has a secure encrypted chat included.
    We're all looking forward to the next products, the DiamondCS guys are so inventive and highly advanced with the solutions they offer!
     
  11. Microtao

    Microtao Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Posts:
    16
    I got a trial version of ProcessGuard and PortExplorer yesterday, its very good.
    regrettable, the free version of ProcessGuard can protect only one program. :blink:
    I use it protect NOD32. :D
     
  12. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    That's the free version, the registered version can protect all you want, see the special ProcessGuard forum for all that! Glad all is working fine for you now, including TDS. Happy testing!
     
  13. Microtao

    Microtao Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Posts:
    16
    Thanks, Jooske
     
Thread Status:
Not open for further replies.