help me- Unknow process

Discussion in 'Port Explorer' started by cenov, Jul 4, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cenov

    cenov Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Posts:
    1
    I'm sorry for may bad English
    I give you screen shot
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=94ka1.jpg
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=89ti.jpg
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=74yj.jpg
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=68qd.jpg
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=50vw.jpg
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=47rr1.jpg
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=36hu1.jpg
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=29sx2.jpg
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=18fh3.jpg
    http://img210.imageshack.us/my.php?image=104gn.jpg

    and that is this ?
     
    Last edited: Jul 4, 2006
  2. some made up name

    some made up name Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Posts:
    60
    my guess ... incompatible dll version

    make sure that the exe (PortExplorer.exe) version num and dll (windows\system32\dcsws2.dll) version num match

    if they don't match .. best way i can think of to fix it is to full uninstall (ensuring the PortExplorer install directory is removed, and the dll is removed) and reinstall
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.