HDM 2010 Pro on dual boot machine?

Discussion in 'Other Paragon Disk Utilities' started by amajamar, Jan 5, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. amajamar

    amajamar Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Posts:
    16
    I have purchased HDM 2010 Pro in order to migrate an existing XP install to a new PC which I intend to build. My machine will eventually be used to dual boot Win7, as well. My question is whether or not I will be able to use my license to install HDM 2010 Pro on both operating systems on the same machine.

    Thanks.
     
  2. Mech_An

    Mech_An Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Posts:
    855
    Yes, you can install on both systems as 2 installations will never run at the same time.
     
  3. amajamar

    amajamar Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Posts:
    16
    Thanks Mech_An!
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.