GUI Bugs

Discussion in 'ESET Smart Security' started by stimulator32, Apr 5, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stimulator32

    stimulator32 Registered Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Posts:
    104
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    Some compilation. Thanks for collating them all.
     
  3. stimulator32

    stimulator32 Registered Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Posts:
    104
    Perhaps I'll post this thread in Kaspersky or Avira forums; their MODs are very active and responsive!
     
  4. stimulator32

    stimulator32 Registered Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Posts:
    104
    Look at these nice GUIs:

    15.jpg

    16.jpg

    avira_10_personal.jpg

    Norton-Antivirus-2010-Beta-Trial.jpg

    ESET's GUI love Bugs :ouch:

    Other thing .. when u want to help them improving their product, their often answre is:

    NEGLECT IS OUR SLOGAN !!
     
  5. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    so did you report gui bugs for those apps and they got fixed as result? did you check if some bugs were fixed in latest build?
     
  6. stratoc

    stratoc Guest

    i have seen the 'maximum protection' and component ticks missing several times, and the pie chart graph vanished in statistics once closing and reopening the gui fixed this on all occasions.
    not really a major problem, i think v4 is maybe the version that should never have happened though to be honest.
     
Thread Status:
Not open for further replies.