GRRR XP GRRRR PROBLEMS.

Discussion in 'other software & services' started by Mr.Blaze, Jan 25, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mr.Blaze

    Mr.Blaze The Newbie Welcome Wagon

    Joined:
    Feb 3, 2003
    Posts:
    2,842
    Location:
    on the sofa
    Xp is anoying me im haveing a problem

    i use to be able to get files i wanted out of my temporary internet folder in winme

    xp works difrently as soon as you log off al files disapear in temporaryinternet folder

    also when i view some movies on the net the ones that end up on your browser there not in the temporary internet folder in xp

    so i cant get them out to save them

    is there a config i can do to stop xp from deleting stuff i view on the net

    also where do those movies go i know my pc dowenloaded them and i know there somewhere where do they hide?

    quicktime movies or mpg seem to be the only ones that stay in temp

    also whats with juno or isp's

    i notice when you stay on the net long time no pages load says something like action cancled or something lame

    yet it shows im still conected to the net

    is my isp screwing me

    forexample

    blaze dowenload adult movie

    come back hour later

    movie stoped on browser

    blaze like what the heck

    im still on net

    then blaze try to lad wilders page and otherwebsites and pages all pages come out action cancled

    i have to log off and log on algain what going on

    why when i log off temp files go alway
     
  2. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    Have you typed the name of a movie in search and see if it comes up? I am sure you have but maybe not.
     
  3. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    sounds like an ip problem Also make sure IE is not set to delete temp internet files in internet options, advanced, towards bottom of page. I have mine checked because I don't use it.
     

    Attached Files:

  4. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    You used ZAPro, didn't you, which also has the cleaning caches and temp function, look into that too, as you can tell it not to or how often it can do so.
    And there was some setting in the IE configuration too, like the one bigc described.
     
  5. Mr.Blaze

    Mr.Blaze The Newbie Welcome Wagon

    Joined:
    Feb 3, 2003
    Posts:
    2,842
    Location:
    on the sofa
    :DYEAH Big C i did try to use search for the files nothing ever comes up

    of course the movies arnt fully dowenloaded but there somewhere cause i can replay off my browser the incomplet movie

    in quicktime it says it saves the movies you watch off your browser in its quick time casha no clue where these casha are

    also i notice real player and windows media player browswer movies when fully dowenloaded are no where to befound?

    i did go into advance and do the setting for ie to stop deleting files thx for that

    hi jooskey the Zap is not set to clean casha or cookies or temp files

    ip problem is that because i got rid of this setting ? looky
     

    Attached Files:

  6. Mr.Blaze

    Mr.Blaze The Newbie Welcome Wagon

    Joined:
    Feb 3, 2003
    Posts:
    2,842
    Location:
    on the sofa
    :eek:or could those blank pages problem be because of ZAP SETTING TO HIDE IP ADRESS AS SHOWEN BELOW
     

    Attached Files:

  7. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,875
    Location:
    New England
    Hi Blaze,

    No, that option in ZAP is just for messages being sent to Zone Labs (like if you hit the "more info" button on alerts). It won't effect anything your browser or media players are doing.

    So, how long has this blank page / bad browser session thing been happening? Always since getting on XP, or did it start at some point after that?

    My first guess would be Privacy settings in ZAP if you have those enabled. I'd try turning all options on the Main Privacy tab off, restarting your system and testing to see if this timeout (or whatever we want to call it), is still happening.

    Also, have you ever made a "backup" of your ZAP configuration in case you need to rebuild your ZAP database? (ZAP > Overview panel > Preferences tab > Backup button.) You really should have one of those just in case it turns out your ZAP config is bad and you need to rebuild it to fix all this.
     
  8. JimIT

    JimIT Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Posts:
    1,035
    Location:
    Denton, Texas
    You might check the maximum size of your temporary internet file folder. Right-click on the IE icon, choose properties, and then the settings button and check the maximum file size setting.in MB. Could be set too low.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.