Google Toolbar disappearance

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by jabaka, Mar 18, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jabaka

    jabaka Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Posts:
    3
    Does Spyware Blaster block the Google Toolbar From loading? All of a sudden something has stopped it from loading.
     
  2. dangitall

    dangitall Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    430
    Location:
    New Hamster, USA
    It very well might. I just took a quick scroll through the list of things that SB blocks and, while I did not see Google's, I did see entries for the MyWay and Dogpile searchbars.

    Open SB and go through the list of blocked items. If you see an entry for the Google bar, uncheck it and hit the 'Remove protection for unchecked items' button. If there is no entry for Google, check in Spybot (if you're running that) as I'm pretty sure there's an entry for it there.

    Hope this helps ... and, by the way, welcome to Wilders!
     
  3. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    Also (if you can't find an entry for Google toolbar), if you remove SpywareBlaster protection for all items, then give it a try, and Google toolbar still won't load, then the cause is not SpywareBlaster. If that does fix the problem, then we would need to single out the entry.
     
  4. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    SpywareBlaster doesn't block any CLSIDs related to any version of the Google toolbar that I know of.

    So I'd guess that it probably isn't causing the problem.

    However if you remove protection for all items in SpywareBlaster (as Detox mentioned) and it's still not appearing, you can be 100% sure SpywareBlaster isn't the cause of the problem. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  5. Jz Lauratis

    Jz Lauratis Guest

    Thanks for the help. I'll let ypu know what works.
     
  6. jabaka

    jabaka Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Posts:
    3
    Finally found the answer in the FAQ for GOogle Toolbar.
    Something had unchecked the box "Enable thrid party browser extensions" in my internet options. I have no idea what did it. I didn't.
    Thanks again for the help.
     
  7. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    I'm glad to hear you found the solution. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
Thread Status:
Not open for further replies.