GoBack Problems ??

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Rainwalker, May 19, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,326
    Location:
    USA
    Anyone having problems with Nod and GoBack....after lastest Nod install problems began with GoBack......after a Nod scan GoBack backups were gone....i understand this might be expected due to the constant heavy load on HD, but GoBack has yet to 'restart'....i did a repair using the Norton repair program...it did nothing...........before i re-install i sure would like some thoughts on this.....
     
  2. DonKid

    DonKid Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    566
    Location:
    S?o Paulo, Brazil
    Hi RainWalker,

    I use both and never had a problem.
    I use Goback 4 and NOD32 since version 2.12.2, now 2.5.
    Have you tried to reinstall Goback ?

    Best Regards,

    DonKid.
     
  3. Graystoke

    Graystoke Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Posts:
    1,506
    Location:
    The San Joaquin Valley, California
    I'm not using NOD32, but I'm running GoBack 4. I've had all my backups lost a couple of times. I just did a re-start, and all goes back to normal, but you start from scratch. Have you tried that? Only other thing I can think of is uninstall and re-install GoBack.
     
  4. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,326
    Location:
    USA
    O.K. guys, thanks for responding.....i un-installed GoBack and it took a full hour to remove backups....backups were no where to be seen in the GUI...........why sooooo long...my machine is fairly fast....3.2 gigs...1.5 gigs ram...................never had a problem with GoBack till Norton got a hold of it ......i should have known better, as i have never been happy with their products..and as i said, i did do a restart ( a number of them over 24 hours ) and it never got going :blink:
     
  5. DonKid

    DonKid Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    566
    Location:
    S?o Paulo, Brazil
    Hi RainWalker,

    Before you reinstall Goback, use a good defragment tool.
    I use perfectdisk 7.0 here at work and my goback.bin is inside of excluded files.

    Best Regards,

    DonKid.
     
  6. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,326
    Location:
    USA
    Thank you DonKid........yes, that would be the answer........
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.