GoBack Problems ??

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Rainwalker, May 19, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    Anyone having problems with Nod and GoBack....after lastest Nod install problems began with GoBack......after a Nod scan GoBack backups were gone....i understand this might be expected due to the constant heavy load on HD, but GoBack has yet to 'restart'....i did a repair using the Norton repair program...it did nothing...........before i re-install i sure would like some thoughts on this.....
     
  2. DonKid

    DonKid Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    566
    Location:
    S?o Paulo, Brazil
    Hi RainWalker,

    I use both and never had a problem.
    I use Goback 4 and NOD32 since version 2.12.2, now 2.5.
    Have you tried to reinstall Goback ?

    Best Regards,

    DonKid.
     
  3. Graystoke

    Graystoke Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Posts:
    1,502
    Location:
    The San Joaquin Valley, California
    I'm not using NOD32, but I'm running GoBack 4. I've had all my backups lost a couple of times. I just did a re-start, and all goes back to normal, but you start from scratch. Have you tried that? Only other thing I can think of is uninstall and re-install GoBack.
     
  4. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    O.K. guys, thanks for responding.....i un-installed GoBack and it took a full hour to remove backups....backups were no where to be seen in the GUI...........why sooooo long...my machine is fairly fast....3.2 gigs...1.5 gigs ram...................never had a problem with GoBack till Norton got a hold of it ......i should have known better, as i have never been happy with their products..and as i said, i did do a restart ( a number of them over 24 hours ) and it never got going :blink:
     
  5. DonKid

    DonKid Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    566
    Location:
    S?o Paulo, Brazil
    Hi RainWalker,

    Before you reinstall Goback, use a good defragment tool.
    I use perfectdisk 7.0 here at work and my goback.bin is inside of excluded files.

    Best Regards,

    DonKid.
     
  6. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    Thank you DonKid........yes, that would be the answer........
     
Thread Status:
Not open for further replies.