Genie Backup Manager - Glitch

Discussion in 'other software & services' started by housepiglet, Jan 4, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. housepiglet

    housepiglet Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Posts:
    33
    I'm using Genie Backup Manager Home 8 on my Vista (ugh) PC.

    I had an evaluation version of MS Office installed on my computer. I recently uninstalled it, and now when Genie attempts to run automatically overnight it puts up a dialogue box which says it can't find Outlook, and that no default email client has been specified. It doesn't start the backup until I've clicked on the 'Cancel' button, which means that backups no longer run automatically for me.

    Can anyone think of why Genie is suddenly looking for Outlook? I didn't have Outlook installed on my last PC (which was XP), and that was never a problem. Any suggestions on how to fix this would be appreciated.
     
  2. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
  3. housepiglet

    housepiglet Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Posts:
    33
    Thanks very much indeed, Han! I didn't know how to go about setting defaults, but I've set it now to Agent (as that's the one I use) and I'll be very surprised if this doesn't sort out the problem.

    Your help is much appreciated :D
     
  4. housepiglet

    housepiglet Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Posts:
    33
    Just dropping back in to confirm that this worked, and my backups are now happening overnight again. Thank you very much :D
     
  5. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
    Glad it worked! :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.