Gamespy arcade!

Discussion in 'ESET Smart Security' started by bobintheuk, Apr 30, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bobintheuk

    bobintheuk Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Posts:
    3
    Hi

    I'm using ESET Smart Security 4.

    Major problems when trying to configure Gamaespy Arcade in learning mode,
    I've configured my router ports etc, etc but everytime I start GSA the application duplicates itself in the ESET Smart Security's rules!.

    I already setup zones allowed but ESET keeps asking me for permission & I sometimes end up with the application duplicating itself around 10 times+ for every different TCP & UDP port, I also can't seem to let others access my game when online, they seem locked out even though I can be seen in gamespy, I managed to get it working once & once only but to my frustration it hasn't worked since.

    Any help is appreciated.
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,409
    This has nothing to do with detection of application modifications. I'll pm Bobintheuk with further instructions.
     
  4. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    Are the instructions unique or untried for this app that can't be applied for similar cases, hence pm route?
     
  5. bobintheuk

    bobintheuk Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Posts:
    3

    Many thanks Marcos.
    Running tests now, will be get back to you as soon as I'm done. :)
     
  6. bobintheuk

    bobintheuk Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Posts:
    3
    Thanks Cudni.

    I've never tried that to be honest.
    If I remember correctly the only time GSA worked (once) was when I disabled web filtering, tried it again since but to no avail.
     
  7. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,409
    I just didn't want to disclose the details for logging to our ftp server here : )
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.