Free fax software

Discussion in 'other software & services' started by frank47, Mar 17, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. frank47

    frank47 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Posts:
    323
    Can anyone tell me if there is any free fax software.Used to have phone tools ,which I lost.It is no longer free.Don't need real sophiscated one,only use on occasions.Thanks for your input.
     
  2. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
    Tried XP's built in fax console?
    All progs, accessories, communications, fax....
    Works fine for the few I send every year.
     
  3. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,127
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    I think this option is not available in XP Home. Am I true?
     
  4. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
    I've got home and I've got it.
     
  5. frank47

    frank47 Registered Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Posts:
    323
    Thanks fellas.I have Xp home.But I got so used to the features of phone tools bvrp, I thought there might have been something like that out there.Thanks again.
     
  6. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
    That bvrp name rings a bell. I think I had their fax app installed some time ago. Would it have been bundled with an old version of works suite (2001)? Anyway, it was a nice little app.
     
  7. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,127
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    So where is it please?
     

    Attached Files:

    • fax.JPG
      fax.JPG
      File size:
      31 KB
      Views:
      68
  8. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    66,482
    Location:
    Texas
  9. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
    Thanks Ron. Looks like it is not installed by default....
     
  10. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    66,482
    Location:
    Texas
    They hid it from us Brad. :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.