Forums down last night?

Discussion in 'General Topics' started by MikeBCda, Aug 10, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MikeBCda

    MikeBCda Registered Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Posts:
    1,627
    Location:
    southern Ont. Canada
    Hi, was wondering if the forums here were down for a while last night (Wed. evening, Eastern time), or maybe just extra-busy for some reason? Several times I tried to get in, but each time Firefox gave up after a while of "Waiting for ....".

    Server problems here have been quite rare, probably thanks mainly to LWM's incredible and laudable 30-hours-a-day input. :thumb: And on the rare occasion when there has been a problem, he's usually been right on the button with a redirect to an appropriate apology message.

    Just curious, didn't see any mention of this anywhere here, so it might just have been something at my end.
     
  2. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    Same here.
    Maintenance or server probs for a few hours (I think)

    Gerard
     
  3. beetlejuice

    beetlejuice Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2002
    Posts:
    8,523
    I saw a maintenance message.
     
  4. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    If it was regular maintenance, I suppose LWM would have said so before.

    Gerard
     
  5. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,878
    Location:
    New England
    It's hard to say just when we were up versus down. A power failure at the hosting company started it and there were a lot of problems recovering after, so we were up and down a lot over about 7-8 hours, but no posts were lost.
     
Thread Status:
Not open for further replies.