Firewall failure

Discussion in 'ESET Smart Security v3 Beta Forum' started by TouchuvGrey, Apr 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TouchuvGrey

    TouchuvGrey Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    441
    Location:
    South Mississippi USA ( ya'll )
    i downloaded and installed ESS Beta 1. Going through
    install wizard, Firewall not active, probably a
    corrupt file, reinstall reccomended. I reinstalled,
    same scenario. Uninstalled, rebooted, ran
    CCleaner, rebooted. Re downloaded and installed,
    same thing. Help Please.



    :(
     
  2. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224
    Same thing here. reinstall, repair, nothing works. Firewall Will not initialize, glad it's not just me.
     
  3. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224
  4. ASpace

    ASpace Guest

    Just wait some hours . It is evening/night in Slovakia at the moment .

    Note that you should also send some more information to ESET on the email provided so that it get fixed if a real bug
     
  5. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224
    Already sent them an email from within ESS. It WASN'T nite when the thread was created.
     
  6. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    i have reported the bug in my thread and proved eset with a picture of the log file
    lodore
     
  7. TouchuvGrey

    TouchuvGrey Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    441
    Location:
    South Mississippi USA ( ya'll )
    This must be something fairly unusual, I doubt
    that ESET would have let ESS go public Beta if
    they had run into this issuue previously. I'm
    going to uninstall, run a few cleaners, reboot
    a few times and try it again.
     
  8. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    i already tryed that.
    lodore
     
  9. TouchuvGrey

    TouchuvGrey Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    441
    Location:
    South Mississippi USA ( ya'll )
    It didn't work for me either. <sigh>
     
  10. TouchuvGrey

    TouchuvGrey Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    441
    Location:
    South Mississippi USA ( ya'll )
    I just installed on My Vista machine,
    running fine.


    Mike
     
  11. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    Have more information about the computing environment you are attempting to install ESET Smart Security Public Beta 1 in would be helpful in determining why the firewall does not initialize. At the very least, a description of the computer, operating system, and other installed software will be helpful in determining what sort of questions need to be asked in order to troubleshoot the problem further and create a bug report.

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
  12. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    Please check if the standard registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce actually exists. If it doesn't exist, create it and run ESS installation again.
     
Thread Status:
Not open for further replies.