Firewall Corrupted

Discussion in 'ESET Smart Security' started by Madarb, Feb 17, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Madarb

    Madarb Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Posts:
    4
    Hello all.
    I've been trying to install the 32bit ESS and i keep getting a red eye on my tray, with a pop-up that says my firewall is not working properly.
    Opening up the ESS window, it displays a red ! on the protection status icon and says that my firewall is corrupted and i need to reinstall.
    Reinstalling and restarting for 5-6 times has not worked.
    I tried following instructions i found here about deleting some folders from documents and settings but that didnt help either.

    Any useful suggestions?
     
  2. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    Download SysInspector and provide ESET with the results.

    regards,

    paul
     
  3. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,375
    One or more firewall drivers probably could not be loaded. Maybe an ESI log will reveal something.
     
  4. Madarb

    Madarb Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Posts:
    4
    The forementioned program's report contains personal data that i would not like to provide to someone, such as ComputerName, installed software and hardware.
    Is there something in particular that i should be looking for, or does ESET need the full log to provide a solution?
     
  5. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    That's the essence from the program. The info provides ESET a way to verify wether or not there is/are some incompabilities, causing the problem you do encounter.

    The full package. And be assured ESET will never disclose any info gathered.

    regards,

    paul
     
Thread Status:
Not open for further replies.