firefox start-up

Discussion in 'other software & services' started by Badcompany, Aug 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Badcompany

    Badcompany Registered Member

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Posts:
    752
    Location:
    RUNCORN UK.
    Hello Forum,
    When i start-up firefox i dont get a full screen, there is a small gap on all sides.Can't remember how to fix this problem. Thanks
    Badcompany.
     
  2. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
  3. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.
    You should be able to drag the perimeters with your mouse my moving the cursor to each edge till it turns into a double headed arrow. <->. Then hold the right mouse button and drag.
     
  4. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    heres a slight edit for my suggestion:

    after changing the size, close firefox by holding down the shift key and clicking the [X] (close button on title bar).
     
  5. Badcompany

    Badcompany Registered Member

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Posts:
    752
    Location:
    RUNCORN UK.
  6. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,770
    Location:
    Texas
    Right click on the Firefox icon and select properties.
     
  7. Badcompany

    Badcompany Registered Member

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Posts:
    752
    Location:
    RUNCORN UK.
    Hi Boy's,
    Thanks for all your help, Problem solved. Maximized window it's ok now.
    Badcompany.:thumb: :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.