Firefox - one crash after another

Discussion in 'other software & services' started by jfd15, May 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jfd15

    jfd15 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Posts:
    234
    Location:
    Sacramento, CA
    Anyone else having one crash after another on Firefox? i have nothing installed except a walnut skin.....
     
  2. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,780
    Nope, it never crashes on me. What version? 2 or 3?
     
  3. dw426

    dw426 Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Posts:
    5,543
    Crashes, rarely, stalls, good grief yes. The thing will just stop responding for no reason and won't even attempt to TRY to respond again until I've clicked somewhere on the screen. I've disabled add-ons, totally un-installed and re-installed Firefox, not even leaving one entry behind, and it still does it. Ever since version 2 came out this browser has gotten increasingly unstable, in my own opinion.

    But beyond my own ranting about the darn thing, have you tried to re-create a new profile or maybe even tried re-installing the program?
     
  4. HURST

    HURST Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Posts:
    1,419
    Same here... can't remember the last crash
     
  5. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    Firefox is not my favorite browser, but I do have to say I have never seen it crash.
     
  6. SYS 64738

    SYS 64738 Registered Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Posts:
    130
    I had recently crashes when downloading files or with certain sites which are using flash. For me, an update of all the Adobe/Macromedia flash and shockwave stuff cured it.
     
  7. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    agree,some stalls but crash never ever.
     
  8. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    I'm running FF 2.0.0.13 without problems. Is it 2.0.0.14 that crashes ?
     
  9. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    I have 2.0.0.14 installed with no problems at all. It sounds as if he has a compatability problem with something he has installed or else a corrupted install of Firefox. Probably be worth uninstalling Firefox and reinstalling to see if that might correct the problem.
     
  10. HAN

    HAN Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Posts:
    2,080
    Location:
    USA
    2.0.0.14 at the office and home. Over 20 copies. No crashes...
     
  11. beethoven

    beethoven Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2004
    Posts:
    1,044
    I am using both FF and Opera and one thing I noticed that I can hardly be bothered to make special back-ups prior to updating to new versions when they come out. Never have any issues with these and can't remember if I ever had a crash.
     
  12. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.
    2.0.0.14 + multiple extensions on 4 machines. 0 crashes and 0 stalls. Gotta believe it is as bigc73542 said. Sounds like a conflict with another program.
     
  13. drake456

    drake456 Registered Member

    Joined:
    May 21, 2004
    Posts:
    23
    Happened to me a few months ago turned out my cache got corrupted somehow, so try clearing your cache.
     
  14. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    OK guys,
    I classified this Firefox crash as a personal incident (jfd #15), not as a general incident. :)
     
  15. Franklin

    Franklin Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    2,517
    Location:
    West Aussie
  16. jfd15

    jfd15 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Posts:
    234
    Location:
    Sacramento, CA
    well, im running 2.0.0.14 -

    i finally removed the walnut theme and so far so good for 10 hours or so.....
    obviously its something ive installed here, i guess ive gotta watch the add-ons...

    thanks all....


    (thanks for the good link Franklin, im going to bookmark that one)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.