Firefox not Loading URLs

Discussion in 'other software & services' started by bamaman66, Aug 31, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bamaman66

    bamaman66 Registered Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Posts:
    366
    I have firefox 3.6.8 on two computers and I have suddenly started having problems loading URLs. I can click on a URL and the indicator that shows the page is loading will continue to spin but the page will not complete the loading. I do not know of anything I have done that could be causing this problem.
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. dw426

    dw426 Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Posts:
    5,543
    Gee, that's exactly what Chrome was doing with my bookmarks and, sometimes, links as well. I have no idea what caused it there, nor in Firefox. As said though, I would definitely start with a clean profile.
     
  4. bamaman66

    bamaman66 Registered Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Posts:
    366
    I disabled the addons but the problem continued. I then uninstalled firefox using revo uninstaller. I then reinstalled firefox and everything seems to be working.
     
  5. bamaman66

    bamaman66 Registered Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Posts:
    366
    I spoke to soon. I am stille having problems with firefox loading. I downloaded google chrome and I am having the same problem with it.
     
  6. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  7. DOSawaits

    DOSawaits Registered Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Posts:
    454
    Location:
    Belgium
    Or it could be temporary problems with your ISP, i wouldn't start deleting stuff too soon if i were you, perhaps after a router reboot everything is back fine and dandy.
     
  8. allizomeniz

    allizomeniz Registered Member

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Posts:
    943
    If it's doing it on both computers and they both use the the same ISP, then the ISP is the first thing I would suspect.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.