FireFox is Not Letting Me Give An Update Notice

Discussion in 'other software & services' started by sooflymami, Dec 17, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sooflymami

    sooflymami Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Posts:
    361
    I use firefox now because my other computer got infected which I'm still trying to figure out a way to fix it. But after I got FireFox on this computer, no updates are coming up. I got this a couple days ago and My friend told me that it told him that there's a new version of FireFox update but when I opened the browser, no notice came up. And yes I already have it set as automatic. I want it to give me a notice so I'll know when there's an update instead of doing it manually. What should I do?
     
  2. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.
    What version of Firefox do you have installed? Help\About Mozilla Firefox. The most recent is 3.0.5
     
  3. sooflymami

    sooflymami Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Posts:
    361
    I have 3.0.4 but when I open FireFox browser, it doesn't give me any notice about new updates even though it's already checked automatic. I want it to let me know when I have updates so I will know that I do and can update.
     
  4. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.

    I am not sure how often FF checks for updates. I think it can be changed in about:config. For now do a manual update or uninstall FF 3.0.4 and download 3.0.5 in it`s entirety and reinstall.
     
  5. sooflymami

    sooflymami Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Posts:
    361
    When you updated it, did you do it manually? Is anyone else besides me having the same problem of the FF not giving any notice about update?
     
  6. AKAJohnDoe

    AKAJohnDoe Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Posts:
    989
    Location:
    127.0.0.1
    app.update.interval in about:config defaults to 86400 which is the number of seconds in 24 hours, or a day on this planet
     
  7. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    I have FF configured to notify me when an update is available. I can't remember when it has. I always find out here on the Wilder's forum and click check for updates, where upon it does. No big deal. :)
     
  8. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.

    Yep, did it manually after reading it was available here in Wilders.
     
  9. Tarq57

    Tarq57 Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Posts:
    966
    Location:
    Wellington NZ
    It will update itself sooner or later. To double check, click on "help" then "check for updates" in the drop down menu.
     
  10. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    does it work when you manually tell firefox to check for updates (if it still has that option, i don't have it but i think that's because i'm using a repackaged version), in the past my firefox couldn't update because of the http proxy i used, i had to disable the proxy to get it working. you could disable any proxy you have and try again, or try running firefox in 'firefox safemode' and try again just to check an addon isn't blocking it. the safemode option might be in the firefox menu.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.