Firefox 3 Test

Discussion in 'Test Forum' started by Defenestration, Feb 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Defenestration

    Defenestration Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    1,086
  2. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    2,825
    Looks like its working...
     
  3. Defenestration

    Defenestration Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    1,086
    Unfortunately, I can't get the Quick Reply/Edit to work with the latest nightly. It seems to have a problem with the AJAX feature.
     
  4. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    Does the page keep loading (is it still loading) when you try to use any AJAX freatures?
     
  5. Defenestration

    Defenestration Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    1,086
    When I click the Quick Reply button, the editbox at the bottom is enabled so I can type a message, but when I click "Post Quick Reply" it shows the bold text "Posting Quick Reply - Please Wait" below the editbox and the mouse cursor changes to the hour-glass, but nothing happens. I can still click on the "Go Advanced" button and I can submit the reply from there.

    When I click the Edit button, nothing happens. To Edit, I have to right-click the edit button and copy the link, and then paste the link into the address bar, where the advanced edit page is loaded.
     
  6. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    Does it work in IE?
    Have you tried to empty your FireFox cache?
     
  7. Defenestration

    Defenestration Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    1,086
    test ie

    test quick edit in ie

    EDIT: Quick edit now works :)
     
    Last edited: Mar 5, 2008
  8. Defenestration

    Defenestration Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    1,086
    As you can see from my previous post it works in IE.

    Problem still exists when FF cache emptied, and also when on new profile.
     
  9. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    I'm wondering is it's a FF problem or if it has to do with vBulletin (or maybe none of both).
    I'm going to install FF3 tomorrow and do some tests :).
     
  10. Defenestration

    Defenestration Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    1,086
  11. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    Minefield 3.05BPre test using "reply button".
     
  12. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    Interesting :).

    Quick Reply seems to fail indeed :D.
    Edit: So does quick-edit.
     
  13. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    A little bit more testing revealed only older vB versions are having this bug. I've tested it at my own forums (3.6.:cool: and it work's flawlessly.
    At Wilders we use 3.5.3 and thats most likely causing the problem.
     
    Last edited: Mar 5, 2008
  14. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,877
    Location:
    New England
    The new Firefox 3 appears to be using an expanded Content-Type that was not previously used and was not necessary to allow before. Try it again now.
     
  15. Defenestration

    Defenestration Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    1,086
    Quick Reply now works
     
  16. Defenestration

    Defenestration Registered Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Posts:
    1,086
    Thanks LowWaterMark! Whatever you did worked!
     
  17. lucas1985

    lucas1985 Retired Moderator

    Joined:
    Nov 9, 2006
    Posts:
    4,047
    Location:
    France, May 1968
    Great, I was going to report this.
    BTW, testing new siggie (add-on)
     
  18. Eagle Creek

    Eagle Creek Global Moderator

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Posts:
    734
    Location:
    The Netherlands
    :thumb:
     
  19. youngyew

    youngyew Registered Member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Posts:
    0
    Hi LowWaterMark,

    I am one of the admins in an education forum (www.recom.org). We have been facing the same problems of Quick edit and Quick reply not working in vBulletin 3.6.8 using Firefox 3 beta. It works alright in most other browsers including Firefox 2.0.0.12. I understand that the forum version is different, but I believe the nature of the problem should be the same.

    I would appreciate it greatly if you could share the technical details of how you solved the problem in your forum. It's been frustrating to see these AJAX functions not working in my forum.

    Thanks a lot!
     
  20. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,877
    Location:
    New England
    I sent you a PM with some background on this.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.