Firefox 3.0 & NOD32 3.0...

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by 3xist, Apr 5, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 3xist

    3xist Guest

    Hi Guys,

    As some of you probably know... One of Firefox 3's new features is that After it downloads a file, It uses your AV program of your PC to scan the file automatically before you open it.

    Does NOD32 have this compatibility to do this with FF 3? Do all AV's Do?

    Just checking!

    Cheers,
    3xist.
     
  2. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    My 2 cents - Since FF3 is still in beta, what you're asking is still an unknown since I'm sure NOD hasn't been presented with the option yet. o_O
     
  3. shadek

    shadek Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Posts:
    2,363
    Location:
    Sweden
    NOD32's realtime-scanner will automatically scan the downloaded file anyway. I don't see a reason to use that feature in Firefox 3.0 or a reason why NOD32 should be compatible with it. :)
     
  4. proactivelover

    proactivelover Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Posts:
    840
    Location:
    Near Wilders Forums
    paste these in firefox v3
    for EAV
    "C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ecls.exe" --log-file=log.txt --action=clean
    for ESS
    "C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ecls.exe" --logfile=log.txt --action=clean
    enjoy
     
  5. piranha

    piranha Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Posts:
    623
    Location:
    Laval, Qu?bec, Canada
    Agree !

    I real good AV have to scan a file downloading. If some AV dont, move to another one !! This FF v3 "new features" is useless in my opinion !
     
  6. ASpace

    ASpace Guest

    Why at all did they do it ? It is really pointless .
     
  7. shadek

    shadek Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Posts:
    2,363
    Location:
    Sweden
    As long as the antivirus software has a realtime-scanner it's useless... I guess there are some users who don't have a realtime-scanner and need this feature.
     
  8. 3xist

    3xist Guest

    Thanks for your replies! It really is useless :) Especially with NOD32!

    Josh.
     
Thread Status:
Not open for further replies.