Firefox 2.0.0.1

Discussion in 'other software & services' started by Rico, Dec 19, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rico

    Rico Registered Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    1,699
    Location:
    Texas
    Hi Guys,

    I've made the switch IE7 to Firefox right in the middle of typing a reply here. Firefox asks "new version want to download & install" sure why not. At the end of the update 2.0.0.1 complains, its not compatible with:

    JRE 6, and SiteAdvisor, & could not find anything for me, & would let me know if something becomes available. This sucks! Firefox 2.0 got along just fine with Java 6 & SiteAdvisor!

    And yesterday I installed Java 6, & this took some time, as I got error 1722. Get everything happy & Firefox 2.0.0.1, has an attitude. If I had known Firefox 2.0.01 was going to have issues, I would not have installed it.

    Take Care
    Rico
     
  2. KikiBibi

    KikiBibi Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Posts:
    173
    My SiteAdvisor 26.0 is compatiable but my JRE 6 is not. Did you update your add on? 26.0 is just out today.
     
  3. Rico

    Rico Registered Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    1,699
    Location:
    Texas
    Hello KikiBibi,

    JRE 5 update 10 works with FF 2.0.0.1

    SiteAdvisor 26 gives the following, see pic.

    Take Care
    Rico
     

    Attached Files:

    • SA.jpg
      SA.jpg
      File size:
      21 KB
      Views:
      431
  4. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,125
    Location:
    Pennsylvania.
    It works for me
     
  5. KikiBibi

    KikiBibi Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Posts:
    173
    I updated my add-ons before installing FF 2.0.0.1. Maybe that's why my siteadvisor works.
     
  6. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    i just updated all works fine.
    lodore
     
  7. Mrkvonic

    Mrkvonic Linux Systems Expert

    Joined:
    May 9, 2005
    Posts:
    8,697
    Hello,
    Updated on 3 machines, no probs.
    Mrk
     
  8. tlu

    tlu Guest

    You might try to adjust compatibility by using the extension "MR Tech Local Install". This usually works.
     
  9. nadirah

    nadirah Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Posts:
    3,647
    Nightly Tester Tools just click on 'make all compatible' and all add-ons work! :D
     
  10. MikeBCda

    MikeBCda Registered Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Posts:
    1,627
    Location:
    southern Ont. Canada
    The Java situation's a little confusing -- apparently the only part incompatible with the new Firefox is the Java console of Java 6. Seems to still work fine for most purposes, and on my system about:plugins shows all other parts of the Java 6 RTE as active and functional.
     
  11. Rico

    Rico Registered Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    1,699
    Location:
    Texas
    Hi Guys,

    I think McAfee made SA 26.1 just for me, kinda X-mas present from them.

    Now its off to check this Java thing out!

    Take Care, Thanks & Merry Christmas
    Rico
     

    Attached Files:

    • mac.jpg
      mac.jpg
      File size:
      22.7 KB
      Views:
      253
  12. Rico

    Rico Registered Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    1,699
    Location:
    Texas
    Hi Guys,

    Just checked my DSL speed at "DSL Reports or Broadband" they require Java, it worked fine, so I'm good.

    Take Care
    Rico
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.