Fire Wall and Limewire

Discussion in 'other firewalls' started by widgetwilk, May 4, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. widgetwilk

    widgetwilk Registered Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Posts:
    4
    If you use Limewire or Frostwire can you tell me what Firewall you useo_O?
     
  2. Tarq57

    Tarq57 Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Posts:
    966
    Location:
    Wellington NZ
    Comodo 2.4.
    One popup at Limewire commencement, then nothing.
     
  3. dawgg

    dawgg Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Posts:
    818
    Cant you add it as "Trusted" with ANY firewall?
    Surely it does not matter which you use... they'll all do it.
     
  4. widgetwilk

    widgetwilk Registered Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Posts:
    4
    I can honestly say Frostwire will not work with Ashampoo FW, if it does it takes a better person than me to make it,

    I now have Comodo and it works fine,
    don't know why, but if it carries on working, I don't care.
     
  5. Mrkvonic

    Mrkvonic Linux Systems Expert

    Joined:
    May 9, 2005
    Posts:
    9,367
    Hello,
    I've always had great success with p2p with sygate and windows firewall.
    Mrk
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.