Fire Wall and Limewire

Discussion in 'other firewalls' started by widgetwilk, May 4, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. widgetwilk

    widgetwilk Registered Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Posts:
    4
    If you use Limewire or Frostwire can you tell me what Firewall you useo_O?
     
  2. Tarq57

    Tarq57 Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Posts:
    966
    Location:
    Wellington NZ
    Comodo 2.4.
    One popup at Limewire commencement, then nothing.
     
  3. dawgg

    dawgg Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Posts:
    817
    Cant you add it as "Trusted" with ANY firewall?
    Surely it does not matter which you use... they'll all do it.
     
  4. widgetwilk

    widgetwilk Registered Member

    Joined:
    May 3, 2008
    Posts:
    4
    I can honestly say Frostwire will not work with Ashampoo FW, if it does it takes a better person than me to make it,

    I now have Comodo and it works fine,
    don't know why, but if it carries on working, I don't care.
     
  5. Mrkvonic

    Mrkvonic Linux Systems Expert

    Joined:
    May 9, 2005
    Posts:
    8,693
    Hello,
    I've always had great success with p2p with sygate and windows firewall.
    Mrk
     
Thread Status:
Not open for further replies.