Finding protection disabled

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by JimmyJay, Jul 26, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JimmyJay

    JimmyJay Registered Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Posts:
    1
    Is it possible for something to come in and reset the kill bit?

    I've enabled all protection for both IE and the restricted sites, however after awhile on the Net if I open Spyware Blaster it will tell me somethings have been disabled. The latest being the "searchforit toolbar". All spyware programs running say I have a clean system and I renable protection.

    It seem others have had this problem as well.
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    18,140
    Location:
    New England
    That's right, other people are having a similar problem, however, it has nothing to do with SpywareBlaster undoing protections or losing protections... It has to do with other anti-spyware products incorrectly removing some of SpywareBlaster's protections.

    Unfortunately, there is nothing SpywareBlaster can do to prevent other anti-spyware tools from removing the protections it sets. Those other products must stop doing that. See these threads for more on this issue:

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=41638
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=35404
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37652
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.