FD not installing after Hard Reset !

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by pinso, Jul 18, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pinso

    pinso Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Posts:
    249
    Hello folks,
    sorry for posting lots of threads, you see i wanted to unistall FD-ISR and at the time i was downloading some stuffs: and Firefox was open as well.

    However when i clicked on the Remove everything it began unistalling and it go stuck , Task explorer did not work and the Firefox didn't work as well, FD was on the process of deleting the Secondary snapshot.

    SO i did a hard reset because it got stuck :and then i proceeded to remove FD and the Secondary snapshot namely folder 1. However lastly i had to use Barte Disc to remove $FD folder.

    Now when i proceed to install FD: it shows this.

    Clipboard01.jpg

    Any suggestion available : i think its the work of the Registry Entry causing problem.
     
  2. pinso

    pinso Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Posts:
    249
    Hello again, just fixed it.

    Actually i ran Registry cleaner to to clear away the Entries and from their it was like before.

    Gotto love those Registry cleaners....
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.