FD-ISR Doesn't Show Up In Taskbar

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by silver0066, Jun 14, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. silver0066

    silver0066 Registered Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Posts:
    962
    All of a sudden after a reboot, the First Defense icon does not show up in the taskbar. I have reboot three times now and no change. It happened just after applying a MS Office security update from their website. I don't think this could affect FD-ISR, but you know MS, anything can happen.

    Has anyone experienced this? Any solutions?

    Many thanks
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,954
    Location:
    Texas
    I lost the icon once. Don't remember what I was doing at the time. In my case, I unistalled the program leaving the snapshots in place, and reinstalled. The icon was back.
     
  3. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,098
    Location:
    SouthCentral PA
    Heck, I would just use FD to uninstall the Update, then try again. ;)

    Acadia
     
  4. silver0066

    silver0066 Registered Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Posts:
    962
    Thanks, that did it.
     
  5. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,954
    Location:
    Texas
    Good thinking Acadia. :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.