FD-ISR Doesn't Show Up In Taskbar

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by silver0066, Jun 14, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. silver0066

    silver0066 Registered Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Posts:
    929
    All of a sudden after a reboot, the First Defense icon does not show up in the taskbar. I have reboot three times now and no change. It happened just after applying a MS Office security update from their website. I don't think this could affect FD-ISR, but you know MS, anything can happen.

    Has anyone experienced this? Any solutions?

    Many thanks
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,734
    Location:
    Texas
    I lost the icon once. Don't remember what I was doing at the time. In my case, I unistalled the program leaving the snapshots in place, and reinstalled. The icon was back.
     
  3. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,048
    Location:
    SouthCentral PA
    Heck, I would just use FD to uninstall the Update, then try again. ;)

    Acadia
     
  4. silver0066

    silver0066 Registered Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Posts:
    929
    Thanks, that did it.
     
  5. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,734
    Location:
    Texas
    Good thinking Acadia. :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.