faronics anti-executable version 3.5

Discussion in 'other anti-malware software' started by the_sly_dog, Jul 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London
    Hello

    I was wondering if any of you have a copy of anti execuatable version 3.5 both installers that i could have please 32 & 64bit please.

    many thanks benjamin
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Here is the link to download but it is 3.6: http://www.faronics.com/en/DownloadEvaluationEditions.aspx

    TH
     
  3. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London
    3.6 Trashes my system... i have looked all over the net for 3.5 installer it doesn`t exist :( :( :( :( :(
     
  4. Kerodo

    Kerodo Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Posts:
    7,786
    Did you try contacting them and discussing the problem?
     
  5. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London
    yep see i use a mac and use macbootcamp via parrels to use windiws in a virtual partition, When i use 3.6 it wipes the partition AND cORRUPTS IT and i lose everything,
    . I have tried 3.6 twice With the same results i`m not willing to try 3.6 anymore!!! it takes me to long to restore and get everything back again, i was running 3.5 perfectly but i upgraded to 3.6 and when it trashed my partition i lost my 3.5 installer i did back it up to disc but i cant find it now
     
  6. Sadeghi85

    Sadeghi85 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    747
    I've got v3.50.1111.406, is that what you want?
     
  7. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London



    yes please sir thats the correct one pelase
     
  8. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,222
    the_sly_dog, it is good that you posted about the new version of AE, I've just downloaded it, and contrary to your experience it is better than 3.50 on my system (I had uninstalled it 6 month ago as it was disrupting my system too often) . It can also identify executables by digital signatures (file's fingerprint and file's publisher) .
     

    Attached Files:

  9. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London
    I`m glad it works for you sir wish it did on mine i will stick with version 3.5:argh: :argh: :argh: :argh: :argh:
     
  10. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London
    Osaban

    how is the 3.6 version going still o_O I`m to scared to try it again... :D :D
     
  11. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,222
    As I said it seems to be lighter on my system even with Avira10 active. I did a test, I happen to have a CD ROM with a few infected folders (got it from a friend who wanted to know what was wrong with it). As soon as I opened the infected folders, AE blocked everything before Avira (maybe 1/2 second delay). Avira did go ahead with the removal, probably of inactive malware or just started the removal process.

    I really don't know whether this digital signature business has improved its effectiveness, but it has adapted to my system very quickly without too many prompts, compared to 3.50.
     
  12. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    good to hear man;)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.