Faraonics Anti-Executable Problem

Discussion in 'other security issues & news' started by eXtremer, Jan 4, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eXtremer

    eXtremer Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Posts:
    2
    Hi all.
    I got a problem with Anti-Executable Standard v2.00.000.187

    A few days ago I installed Anti-Executable on one of my machines in
    the classroom and I've noticed that something is not right, all
    gpedit.msc (Group Policy Editor) changes that I made don't "work" although they are "ENABLED".
    After I installed Anti-Executable at that moment it didn't changed
    but after the first restart, no gpedit.msc Options work....look at that
    PrintScreen that I made : http://img224.imageshack.us/img224/4479/antihu9.jpg
    So pls tell me what to do...I can't install Anti-Executable if Group
    Policy Editor doesn't work.
    10x in advance, waiting for a reply.
     
  2. Mrkvonic

    Mrkvonic Linux Systems Expert

    Joined:
    May 9, 2005
    Posts:
    9,175
    Hello,
    Did you try the following:
    Disable AE temporarily.
    Commit changes you need in GP.
    Reboot.
    Enable AE.
    See if changes have taken place.
    Mrk
     
  3. eXtremer

    eXtremer Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Posts:
    2
    I will try tommorow.
    Got to go now..
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.