ewido online scanner beta

Discussion in 'ewido anti-spyware beta forum' started by peter.ewido, Jul 26, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
  2. Infinity

    Infinity Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    2,651
    thanx Fish, right on it.
     
  3. Starrob

    Starrob Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Posts:
    493
    Wow, a online AT scanner.......and they said it couldn't be done.....LOL



    Starrob
     
  4. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,449
    Location:
    North Carolina, USA
    I get a 404 not found when trying the above link....
     
  5. Starrob

    Starrob Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Posts:
    493
    I just tried and I was able to get there.



     
  6. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,449
    Location:
    North Carolina, USA
    Hmmm, still getting the 404 for that page but can get to the rest of the site.... Will try again a bit later and see what happens...
     
  7. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
    Huh? Veeery strange...
     
  8. Infinity

    Infinity Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    2,651
    ok scanned like 180000 files and folders, everything was ok .. no malware found .. no error whatso ever ... doesn't feel like beta at all.


    now I will scan with my other files and see what this puppy will do ;)
     
  9. dan_maran

    dan_maran Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    1,053
    Location:
    Stamford, CT
    I can get to the page but, no start scanner option? The activeX on ie is set to prompt.
     

    Attached Files:

  10. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
  11. Brian N

    Brian N Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Posts:
    2,148
    Location:
    Denmark
    Yes much better :)
     
  12. dan_maran

    dan_maran Registered Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Posts:
    1,053
    Location:
    Stamford, CT
    Agreed much better, I attached a pic of what happens in my previous post.
     
  13. Brian N

    Brian N Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Posts:
    2,148
    Location:
    Denmark
    Works perfect.
    Fast scanning, found 3 threats (2 cookies, 1 exe) and removed them successfully.
    The .exe was placed there by myself, just for testing purposes.
     
  14. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
  15. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    Works fine with Opera
     
  16. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    I installed the Trojan Simulator to test the online scanner and ewido online didn't detect it...
    I try with the ewido installed on my system and had the same result.

    If the ewido guard detect this when I try to install it or when I enable the guard after install the Trojan Simulator, why the Memory Scan didn't detect the Trojan Simulator?
     
  17. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    im now running it on the comp im using atm, ill post back in a few hours.

    update: within minutes of running the scan i say numerous entries for cydoor and altnet :eek: . go figure, apparently someone was careless enough to install kazaa and they did quite a bit of downloading :ninja: , but at least they tried using kazaa lite k++. ill make sure to give a talk to my cousin about his habits.
     
    Last edited: Jul 26, 2005
  18. SonyaM32

    SonyaM32 Registered Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Posts:
    718
    I am running the online scanner now, and so far it has found lots of spyware. About 150 or so. :rolleyes:
    Will this also remove them from my computer? Or do I have to do that myself?
     
  19. Starrob

    Starrob Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Posts:
    493
    Here is a company that does more action then they do talking. Most companies that call themselves AT's do more talking than action. Just a observation from a beholders point of view.



    Starrob
     
  20. StevieO

    StevieO Guest

    Hi Sonya,

    Hey that's a lot of stuff you got there. I think you should be able to remove it though. After you ran the scan what did it tell you apart from what you mentioned ? Also have you read the FAQ page on there ?

    I'm very suprprised it found so much as i thought you had NOD32 AV. Maybe NOD doesn't recognise all these kinds of things !

    You might like to try a2 AT as they do a Freeware version too.

    Hope all goes well for you.


    StevieO
     
  21. AAPlus2

    AAPlus2 Guest

    Hey,All

    Well i'm lost yet again i just run this scan & i have to say wow
    but i don't get why it scan all of my PC in 30 Mins & the Reg was just 1 Min
    but if i install Ewido on the PC it scans all of PC in 200 + Mins
    & the Registry in 190 + Mins i don't get it.

    Thank you
     
  22. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    SonyaM32 - i have not tried removing the spyware that ewido found (cuz it part of kazaa) but when i clicked stop there was a button to remove infections.
     
  23. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
  24. Huwge

    Huwge Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Posts:
    405
    Location:
    UK
    Where do we submit false positives?. It says part of my Pinnacle software is a Spyware hijacker.
     
  25. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
Thread Status:
Not open for further replies.