Ewido Error Message

Discussion in 'other anti-trojan software' started by Blackspear, Oct 15, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    I am getting the following error message for the last 2 days, any suggestions?

    Cheers :D
     

    Attached Files:

  2. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
    ISP? OS? Firewall? Thanks ;)
     
  3. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Absolutely 100% nothing changed.

    It happened after an update.

    Cheers :D
     
  4. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
    Hmm, there weren't any program-updates since weeks... But server changes... Therefore it would be nice to know what ISP etc. you are using ;)
     
  5. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Bigpond in Queensland, Australia.

    Cheers :D
     
  6. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
    And your OS? Any Firewall running? ;)
     
  7. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Sorry, Windows XP Pro, ZoneAlarm (free) 4.5.594.000

    Cheers :D
     
  8. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
    Ok, one last question... ;) SP2? ;)
     
  9. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Indeed :D
     
  10. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,451
    Location:
    North Carolina, USA
    Blackspear,

    I had the same problem show up with my updating Ewido also. I changed the HTTP compatibility for the 2 Ewido items in IMON on NOD32. Have you tried this? It fixed it for me...
     
  11. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Many thanks Kent, that fixed it.

    Cheers :D
     
  12. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
    Nice, glad to hear that ;) I'm going to analyze it to see why it happens and how to avoid that in future ;)
     
  13. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,451
    Location:
    North Carolina, USA
    You are most welcome Craig ;) , just glad that was the solution....
     
  14. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Thanks as well for your prompt help...

    Cheers :D
     
  15. peter.ewido

    peter.ewido former ewido team

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Posts:
    737
    Location:
    Brno, Czech Republic
    Hmm, unfortunately the combination works for me... What settings did you have when it wasn't working?
     
  16. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    I had Higher Efficiancy, now I have Higher Compatibility

    Cheers :D
     
  17. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,451
    Location:
    North Carolina, USA
    Same here....
     
Thread Status:
Not open for further replies.