Everything Going Thru DoD?

Discussion in 'privacy problems' started by noway, May 27, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. noway

    noway Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Posts:
    394
    Just tried some traceroutes. My ISP in Canada is Rogers and I noticed that all my traceroutes first go thru 7.0.96.1 which resolves to DoD. Should I be concerned?
     
    Last edited: May 27, 2011
  2. Enigm

    Enigm Registered Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Posts:
    188
    Hmmmm...
    It seems like the first hop after your router is the Department of Guantanamo Torture,Disappearance and eternal World War .. Stop downloading/seeding political stuff and they will find somebody else to snoop on ..Since they will think the mission is accomplished . Or keep posting your logs, that made them ~ Snipped as per TOS ~ from my torrents :)
     
    Last edited by a moderator: May 27, 2011
  3. noway

    noway Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Posts:
    394
    Last edited: May 27, 2011
  4. Spooony

    Spooony Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Posts:
    514
    Only if your part of a militia making bombs in your shed while typing your memoirs on a typewriter
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.