Everything Going Thru DoD?

Discussion in 'privacy problems' started by noway, May 27, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. noway

    noway Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Posts:
    351
    Just tried some traceroutes. My ISP in Canada is Rogers and I noticed that all my traceroutes first go thru 7.0.96.1 which resolves to DoD. Should I be concerned?
     
    Last edited: May 27, 2011
  2. Enigm

    Enigm Registered Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Posts:
    188
    Hmmmm...
    It seems like the first hop after your router is the Department of Guantanamo Torture,Disappearance and eternal World War .. Stop downloading/seeding political stuff and they will find somebody else to snoop on ..Since they will think the mission is accomplished . Or keep posting your logs, that made them ~ Snipped as per TOS ~ from my torrents :)
     
    Last edited by a moderator: May 27, 2011
  3. noway

    noway Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Posts:
    351
    Last edited: May 27, 2011
  4. Spooony

    Spooony Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Posts:
    514
    Only if your part of a militia making bombs in your shed while typing your memoirs on a typewriter
     
Thread Status:
Not open for further replies.