ESS in Windows 7

Discussion in 'ESET Smart Security' started by pcpm, Jul 7, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pcpm

    pcpm Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Posts:
    1
    ESS4.0 works in windows 7?
     
  2. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    Yes I believe so.
     
  3. Jenee

    Jenee Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Posts:
    185
    I have recently set up a new PC with Win7 RC1 loaded. I have also installed the latest version of ESS (4.0.437). It has been running for a couple of weeks now, including being part of a network and there have been no issues at all. ESS is working perfectly on my installation of Win7.
     
  4. MasterTB

    MasterTB Registered Member

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Posts:
    547
    Location:
    Paran?, Argentina
    Have the last version of ESS v4 running fine on a Windows 7 RC (32bit) dual core AMD, 2GB ram...
    No conflicts between windows and Eset.
     
  5. LvR

    LvR Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    31
    Just peachy on W7 64 RC (2764) just as it was on (7100) and before that too
     
Thread Status:
Not open for further replies.