ESS in Windows 7

Discussion in 'ESET Smart Security' started by pcpm, Jul 7, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pcpm

    pcpm Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Posts:
    1
    ESS4.0 works in windows 7?
     
  2. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,683
    Location:
    Toronto Canada
    Yes I believe so.
     
  3. Jenee

    Jenee Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Posts:
    185
    I have recently set up a new PC with Win7 RC1 loaded. I have also installed the latest version of ESS (4.0.437). It has been running for a couple of weeks now, including being part of a network and there have been no issues at all. ESS is working perfectly on my installation of Win7.
     
  4. MasterTB

    MasterTB Registered Member

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Posts:
    547
    Location:
    Paran?, Argentina
    Have the last version of ESS v4 running fine on a Windows 7 RC (32bit) dual core AMD, 2GB ram...
    No conflicts between windows and Eset.
     
  5. LvR

    LvR Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    31
    Just peachy on W7 64 RC (2764) just as it was on (7100) and before that too
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.