ESS av question

Discussion in 'ESET Smart Security v3 Beta Forum' started by acr1965, Jun 14, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,954
    Is the av in ESS preset to Blackspear's settings? If not, is there some way to do this? I did not see where the av in ESS was very configurable.
    Thanks
     
  2. GhostMan

    GhostMan Eset Staff Account

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Posts:
    99
    Location:
    Bratislava
    Hi

    you can do this in Advanced setup tree (Setup option from main window) - Antivirus protection. There are almost all setting from old NOD32 plus some new features...and of course it's beta, changes are possible in future.

    Cheers :).
     
Thread Status:
Not open for further replies.