ESS av question

Discussion in 'ESET Smart Security v3 Beta Forum' started by acr1965, Jun 14, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,963
    Is the av in ESS preset to Blackspear's settings? If not, is there some way to do this? I did not see where the av in ESS was very configurable.
    Thanks
     
  2. GhostMan

    GhostMan Eset Staff Account

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Posts:
    99
    Location:
    Bratislava
    Hi

    you can do this in Advanced setup tree (Setup option from main window) - Antivirus protection. There are almost all setting from old NOD32 plus some new features...and of course it's beta, changes are possible in future.

    Cheers :).
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.